Daniel Cohn-Bendit Baráti Társaság alakult a Facebookon

Jobboldali magyar politikusok nagy elánnal nekiestek Daniel Cohn-Benditnek, az EU Parlament zöld frakciójának vezetőjének, mondván, a magyar nép gyalázója ő. Emlékszünk, persze, hogy emlékszünk, az EU Parlament ülésén az Orbán Viktort nagyon keményen kritizáló politikusra, akit a magyar miniszterelnök a magyar nép megsértésével vádolt.
Európa akkor megrökönyödve hallgatta Orbán alaptalan vádját, és mi sem bizonyítja jobban a tényt, hogy a magyar miniszterelnök képtelen a kritika elviselésére, mint az eset után a saller és a koki emlegetése, mintha ő osztott volna ki ilyesmit.

A magam részéről viszont azt gondolom, hogy Daniel Cohn-Bendit a magyar nép barátja, a demokráciánkon esett csorbákat nagyon is jól látja – tehát amikor támadás éri őt, akkor az a minimum, hogy kiálljunk mellette.
Amíg még megtehetjük!

Íme, Cohn-Bendit igazsága:

A Facebookon itt érhető el a Daniel Cohn-Bendit Baráti Társaság

PS.
A Facebookon kaptam a javaslatot, hogy „Javaslom Orbán Viktor szánalmas válaszát is mellétenni…hisz az akkor mondott válasza ma már tiszta hazugság!!!”
Hát akkor tessék, legyen ki az egyensúly:

Az internetre vonatkozó orbáni megjegyzésekre korábban én már tettem egy észrevételt, itt:
> Önmegsemmisítő politikai marketing: Orbán Viktor, az EP és az sms

***

PS. 2012.01.25.
Friss Daniel Cohn-Bandit beszéd

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Daniel Cohn-Bendit Baráti Társaság alakult a Facebookon” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Micsoda patkány, undorító társaság vagytok barátaim. Itt ez az idegen senki, és a magyar államfővel pimaszkodik, ti meg a büdös idegen pedofilt ajnározzátok. Bőrönd bepakolva?

Szólj hozzá!